Web Analytics Made Easy - Statcounter

اساسا مسئله فرهنگ دانشگاه، برای رئیس واحد علوم تحقیقات موضوعیت ندارد و می‌بایستی بعد از این منتظر «دی جی گوران»‌های دیگر و حماسه‌های غیرفرهنگی بیشتر و بیشتری در این دانشگاه باشیم.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- نیلوفر هوشمند، اردیبهشت‌ماه بود که یک جشنواره ورزشی در واحد علوم تحقیقات منجر به برنامه رقص و آواز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور «دی جی گوران» در واحد علوم تحقیقات، برنامه‌ای که ماهیت فرهنگی ورزشی داشت را به خارج از شئونات دانشجویی و فرهنگی دانشگاه کشانید و عکس العمل رسانه‌های زیادی را به همراه داشت.
همین موضوع سبب شد تا این موضوع را از معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد، حجت الاسلام کلانتری پیگیری کنیم.  
کلانتری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در این باره اظهار داشت که دانشگاه علوم تحقیقات هنوز معاونت فرهنگی ندارد و از زمانی که معاون پیشین، حجت الاسلام ذاکر از این سمت کنار رفته است تا کنون دانشگاه فردی را به عنوان معاون فرهنگی واحد علوم تحقیقات به دانشگاه اعلام رسمی نشده است.
طبق آخرین بررسی‌ای که درباره این دانشگاه تا خرداد ماه سال جاری به عمل آمد، شواهد همه از بی سامان بودن وضعیت فرهنگی علوم تحقیقات و نبود یک مسئول فرهنگی بر مسند معاونت دانشگاه حکایت داشت.   ماجرای یک معرفی شفاهی
به همین سبب مجدد با معاونت فرهنگی کل دانشگاه آزاد در این باره به گفتگو نشسته و دلیل این موضوع را جویا شدیم. در گفتگویی که خبرنگار ما با حجت الاسلام کلانتری داشت، مشخص شد که معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد فرصت سه ماهه‌ای را به دانشگاه برای اعلام فرد جایگزین داده بود که رئیس دانشگاه تا اسفند ماه و پایان این فرصت کسی را به این عنوان معرفی نکرد.
کلانتری با اشاره به تأخیر واحد علوم تحقیقات در معرفی فرد جایگزین، گفت: فروردین ماه سال جاری، فقط یک اسم را به صورت شفاهی به عنوان فرد جایگزین به ما معرفی کردند، اما از درخواست کتبی و رسمی خبری نبود.
وی افزود: ما از آن‌ها خواستیم تا درخواست کتبی و رسمی را مبنی بر معرفی آن فرد به ما اعلام کنند. تا شخص معرفی شده را مورد بررسی قرار داده و حضورش را در این مقام تایید یا رد کنیم. اما هنوز پس از دوماه خبری از اعلام کتبی هم نشده است.
از اظهارات حجت الاسلام کلانتری و سهل انگاری  رئیس دانشگاه علوم تحقیقات در رسیدگی به وضعیت فرهنگی این دانشگاه چنین بر می‌آید که گویا مسائل فرهنگی  برای رئیس این دانشگاه اهمیتی ندارد و فرقی نمی‌کند سه ماه یا شش ماه از موعد معرفی یک نفر به عنوان معاون فرهنگی گذشته باشد. چرا که اساسا مسئله فرهنگ دانشگاه، برای رئیس دانشگاه موضوعیت ندارد و احتمالا بعد از این باید، منتظر «دی جی گوران»‌های دیگر و حماسه‌های غیرفرهنگی بیشتر و بیشتری در این دانشگاه باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علوم تحقیقات معاونت فرهنگی بی فرهنگی در دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۳۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارشی از نکوداشت مختومقلی فراغی؛ شاعری که وحدت‌بخش بود

آیین نکوداشت دویست و نود و یکمین سالگرد شاعر وحدت آفرین و نواندیش ترکمن مختومقلی فراغی با حضور چشمگیر مردم خراسان شمالی و با حضور رئیس خانه فرهنگ ترکمن کشور سالن گلشن مرکز استان برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، آیین نکوداشت دویست و نود و یکمین سالگرد شاعر وحدت آفرین و نواندیش ترکمن مختومقلی فراغی با حضور چشمگیر مردم خراسان شمالی و با حضور رئیس خانه فرهنگ ترکمن کشور سالن گلشن مرکز استان برگزار شد.

علی رهبر با بیان این که گستره ایران فرهنگی ما مهد بزرگان بسیاری است که از دیرباز در تمدن بشری اثرگذار بوده‌اند، اظهارداشت: هر چند در برخی از کشورهای همسایه به دلیل نداشتن ریشه‌های فرهنگی مستقل به دنبال ایجاد آن برای خود از طریق مصادره مفاخر فرهنگی بودند، اما می‌توان گفت این مفاخر هم چون هویت همیشه خلیج فارس ایران، گسستی از فرهنگ ایرانی خود نخواهد داشت و به طور قطع مختومقلی فراغی یکی از مفاخر ایران زمین است که اگر چه در بین یکی از اقوام کهن و لاینفک متولد شده، اما متعلق به تمامیت بشر است و باید تمام مردم ایران بیش از پیش او را شناخته و جهانیان را با آثار وی آشنا سازند.

رئیس خانه فرهنگ ترکمن کشور در این مراسم افزود: این شاعر شهیر ترکمن در عرفان و حکمت تامل کرده و سال های عمر خود را در راستای وحدت‌بخشی به ملت خود صرف و همواره سعی و تلاش کرده و به شناختی عمیق از معرفت و معنا رسیده است.

سارلی عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی با اشاره به شخصیت مختومقلی فراغی، خاطرنشان کرد: همانگونه که در خانه هر ایرانی در کنار قرآن، دیوان حافظ وجود دارد، در خانه هر ترکمنی یک دیوان مختومقلی وجود دارد و از این روی همزمان حافظ ترکمن هاست و در حقیقت، مختومقلی جامع هر 4 شخصیت بزرگ شعر فارسی در میان ترکمن هاست.

از دیگر برنامه‌های این مراسم رونمایی از پایگاه خبری ترکمن‌های خراسان شمالی، اجرای هنرمندان موسیقی ترکمن از استان گلستان، قرائت اشعاری در وصف مختومقلی از سوی شاعران و تجلیل از فعالان فرهنگی ترکمن بود.

.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • گزارشی از نکوداشت مختومقلی فراغی؛ شاعری که وحدت‌بخش بود
  • فرهنگ ایثار و شهادت باید به جهانیان معرفی شود
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ارمنستان چه می‌کند؟
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار